Opskrifter

Krebinetter

Ingredienser


500 g hakket svinekød
1 spsk mel
½ tsk salt
peber
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 15 g smør, margarine eller 1 spsk olie

 


Sådan gør du:


Tilberedningstid: Ca. 30 minutter
Stegesvind: 13% for hakket svinekød med et fedtindhold på 6%.
15% for hakket svinekød med et fedtindhold på 10%.
18% for hakket svinekød med et fedtindhold på 18%.

Form 4 krebinetter, 1½ cm tykke. Bland mel, salt og peber. Vend krebinetterne i melet. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun krebinetterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

 

 

ID nummer: 99


Krebinetter

500 g hakket svinekød
1 spsk mel
½ tsk salt
peber
fedtstofmængde efter eget valg - dog mindst 15 g smør, margarine eller 1 spsk olie

 


Sådan gør du:


Tilberedningstid: Ca. 30 minutter
Stegesvind: 13% for hakket svinekød med et fedtindhold på 6%.
15% for hakket svinekød med et fedtindhold på 10%.
18% for hakket svinekød med et fedtindhold på 18%.

Form 4 krebinetter, 1½ cm tykke. Bland mel, salt og peber. Vend krebinetterne i melet. Varm fedtstoffet på en pande ved god varme - smør og margarine skal være gyldent, olie skal være varm. Brun krebinetterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

 

 

ID nummer: 99