2 æg
300 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1⁄2 tsk natron
250 g hvedemel
1 dl rapsolie
300 g mørk chokolade
Tid og temperatur
Ca. 10 min. ved 200° varm ovn.
Sådan gør du:
Pisk æg, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål. Rør bagepulver og natron i. Rør hvedemelet i lidt ad gangen og rør derefter olien i.
Hak chokolade groft. Rør det i dejen. Stil dejen i køleskabet en times tid.
Brug en ske til at lægge klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 10 minutter.
Lad de lækre chokoladecookies køle helt af inden de spises. De kan holde sig et par uger i en lufttæt beholder.
2 æg
300 g brun farin
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1⁄2 tsk natron
250 g hvedemel
1 dl rapsolie
300 g mørk chokolade
Tid og temperatur
Ca. 10 min. ved 200° varm ovn.
Sådan gør du:
Pisk æg, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål. Rør bagepulver og natron i. Rør hvedemelet i lidt ad gangen og rør derefter olien i.
Hak chokolade groft. Rør det i dejen. Stil dejen i køleskabet en times tid.
Brug en ske til at lægge klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 10 minutter.
Lad de lækre chokoladecookies køle helt af inden de spises. De kan holde sig et par uger i en lufttæt beholder.