Opskrifter

Chokoladecookies

Ingredienser


2 æg 
300 g brun farin 
1 tsk vaniljesukker 
1 tsk bagepulver 
1⁄2 tsk natron 
250 g hvedemel 
1 dl rapsolie 
300 g mørk chokolade    

 


Tid og temperatur


Ca. 10 min. ved 200° varm ovn.


Sådan gør du:


Pisk æg, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål. Rør bagepulver og natron i. Rør hvedemelet i lidt ad gangen og rør derefter olien i.

Hak chokolade groft. Rør det i dejen. Stil dejen i køleskabet en times tid.

Brug en ske til at lægge klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 10 minutter.

Lad de lækre chokoladecookies køle helt af inden de spises. De kan holde sig et par uger i en lufttæt beholder.

 

ID nummer: 97


Chokoladecookies

2 æg 
300 g brun farin 
1 tsk vaniljesukker 
1 tsk bagepulver 
1⁄2 tsk natron 
250 g hvedemel 
1 dl rapsolie 
300 g mørk chokolade    

 


Tid og temperatur


Ca. 10 min. ved 200° varm ovn.


Sådan gør du:


Pisk æg, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål. Rør bagepulver og natron i. Rør hvedemelet i lidt ad gangen og rør derefter olien i.

Hak chokolade groft. Rør det i dejen. Stil dejen i køleskabet en times tid.

Brug en ske til at lægge klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 10 minutter.

Lad de lækre chokoladecookies køle helt af inden de spises. De kan holde sig et par uger i en lufttæt beholder.

 

ID nummer: 97