Opskrifter

Annis pølseret

Ingredienser


2 løg
Margarine til svitsning
2 pk. pølser
1 kg kartofler
2 dl mælk
½ fløde
1 lille dåse tomatpuré
Paprika
salt
peber
1 bundt purløg til pynt


Sådan gør du:


Skræl kartoflerne.
Pil og hak løgende, skær pølserne ud.
Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika.
Dæmp varmen.
Herefter tilsættes kartoflerne, tomatpuréen og mælken, salt og peber.
Kog 5 minutter, tilsæt fløde, kog atter 5 minutter.
Drys purløg over og server.

Det er helt op til en selv, hvor meget fløde man kommer i.
Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden, men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det
 

ID nummer: 95


Annis pølseret

2 løg
Margarine til svitsning
2 pk. pølser
1 kg kartofler
2 dl mælk
½ fløde
1 lille dåse tomatpuré
Paprika
salt
peber
1 bundt purløg til pynt


Sådan gør du:


Skræl kartoflerne.
Pil og hak løgende, skær pølserne ud.
Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika.
Dæmp varmen.
Herefter tilsættes kartoflerne, tomatpuréen og mælken, salt og peber.
Kog 5 minutter, tilsæt fløde, kog atter 5 minutter.
Drys purløg over og server.

Det er helt op til en selv, hvor meget fløde man kommer i.
Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden, men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det
 

ID nummer: 95