Opskrifter

Rabarbergrød

Ingredienser


1½ kg rabarber

300-400g sukker

1ps. jævningspulver 

 


Sådan gør du:


Ca. 1½ kg rabarber skylles og snittes i mindre stykker.

 

Dækkes med vand og koges i 10 min.

 

Saften sies og måles op.

 

1½ l af saften smages til med sukker (300-400 g), og bringes i kog.

 

1 ps. jævningspulver udrøres med ½ l kold saft eller vand.

 

Gryden tages af varmen og jævningen røres i.

 

Efter tilsætning af jævning må grøden ikke koge, da den ellers bliver lang.

 

ID nummer: 92


Rabarbergrød

1½ kg rabarber

300-400g sukker

1ps. jævningspulver 

 


Sådan gør du:


Ca. 1½ kg rabarber skylles og snittes i mindre stykker.

 

Dækkes med vand og koges i 10 min.

 

Saften sies og måles op.

 

1½ l af saften smages til med sukker (300-400 g), og bringes i kog.

 

1 ps. jævningspulver udrøres med ½ l kold saft eller vand.

 

Gryden tages af varmen og jævningen røres i.

 

Efter tilsætning af jævning må grøden ikke koge, da den ellers bliver lang.

 

ID nummer: 92