Opskrifter

Brombærmarmelade

Ingredienser


1000 gram friske brombær

1,5 dl. vand

0,5 citron, saften heraf (1½ sp. skefuld saft)

700 gram sukker

1 brev rød melatin 

 


Sådan gør du:


De rene, skyllede bær koges under låg sammen med vand og citronsaft i ca. 10 minutter. 


Sukkeret drysses i, og blandingen koges i yderligere 10 minutter. 

 

Melatin og 2 tsk. sukker blandes grundigt og drysses i gryden under omrøring. 

 

Marmeladen koges yderligere et par minutter, skummes af og hældes på små, skoldede glas, der er skyllet i Atamon. 

 

Når marmeladen er kølet af, bindes glassene til og stilles koldt. 

 

ID nummer: 89


Brombærmarmelade

1000 gram friske brombær

1,5 dl. vand

0,5 citron, saften heraf (1½ sp. skefuld saft)

700 gram sukker

1 brev rød melatin 

 


Sådan gør du:


De rene, skyllede bær koges under låg sammen med vand og citronsaft i ca. 10 minutter. 


Sukkeret drysses i, og blandingen koges i yderligere 10 minutter. 

 

Melatin og 2 tsk. sukker blandes grundigt og drysses i gryden under omrøring. 

 

Marmeladen koges yderligere et par minutter, skummes af og hældes på små, skoldede glas, der er skyllet i Atamon. 

 

Når marmeladen er kølet af, bindes glassene til og stilles koldt. 

 

ID nummer: 89