Opskrifter

Brune kartofler

Ingredienser


800 g små kogte og pillede kartofler
75 g smør

85 g sukker

 


Kartoflerne kan koges og pilles i god tid. 

 


Sådan gør du:


Smelt sukkeret langsomt på en pande.

Læg kartoflerne i en sigte, brus dem over med koldt vand og lad dem dryppe lidt af. 


Tilsæt smør når sukkeret er ved at være brunt. 

 

Lad smørret bruse af og kom kartoflerne på panden. 

Skru op og sving kartoflerne rundt i karamellen til de er findt karamelliserede over det hele. 

Server med det samme. 

 

ID nummer: 85


Brune kartofler

800 g små kogte og pillede kartofler
75 g smør

85 g sukker

 


Kartoflerne kan koges og pilles i god tid. 

 


Sådan gør du:


Smelt sukkeret langsomt på en pande.

Læg kartoflerne i en sigte, brus dem over med koldt vand og lad dem dryppe lidt af. 


Tilsæt smør når sukkeret er ved at være brunt. 

 

Lad smørret bruse af og kom kartoflerne på panden. 

Skru op og sving kartoflerne rundt i karamellen til de er findt karamelliserede over det hele. 

Server med det samme. 

 

ID nummer: 85