Opskrifter

Italienske flødekartofler

Ingredienser


150 g bacon i tern
400 g løg
1 rød peberfrugt
2 ds. hakkede tomater, (konserves) 
5 dl fløde
1 kg kartofler
Salt & peber

 


Tid og temperatur


Stilles i ovnen i en god times tid ved 200 grader C varmluft. 

 


Sådan gør du:


Bacon brunes på panden.

Løgene skæres i halve ringe, den røde peberfrugt, skæres i tern og brunes på panden.

De flåede tomater, bacon, løg og peberfrugt samt fløden blandes i en skål og røres godt sammen og hældes ud over kartofelskiverne.

 

ID nummer: 84


Italienske flødekartofler

150 g bacon i tern
400 g løg
1 rød peberfrugt
2 ds. hakkede tomater, (konserves) 
5 dl fløde
1 kg kartofler
Salt & peber

 


Tid og temperatur


Stilles i ovnen i en god times tid ved 200 grader C varmluft. 

 


Sådan gør du:


Bacon brunes på panden.

Løgene skæres i halve ringe, den røde peberfrugt, skæres i tern og brunes på panden.

De flåede tomater, bacon, løg og peberfrugt samt fløden blandes i en skål og røres godt sammen og hældes ud over kartofelskiverne.

 

ID nummer: 84