Opskrifter

Hjemmelavet pasta

Ingredienser


300 g mel
3 store æg
1 teske salt
1 spk. olie

 

 

 


Hjemmelavet pasta er nemt at lave og det smager altså bare bedre.
Til 2 personer. Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 1½ time. 

 


Sådan gør du:


Hæld melet ud på bordet og lav et hul i midten.
Pisk æggene let og hæld dem i hullet i melet. 
Tilsæt salt og olien.
Melet inkorporeres nu i æggene ved at man kører sine fingre rundt i cirkler i æggemassen,
mens man ligeså stille trækker melet ind fra kanterne. 
Når æg og mel er samlet helt, æltes dejen til den bliver blød og glat. 
Under denne proces vil den skifte farve fra gullig til mere hvid.
En pasta dej er i modsætning til brød dej mere fast og "tør".

Nu skal pastaen hvile i køleskabet i 1 time inden den tages i brug.

 

 

ID nummer: 82


Hjemmelavet pasta

300 g mel
3 store æg
1 teske salt
1 spk. olie

 

 

 


Hjemmelavet pasta er nemt at lave og det smager altså bare bedre.
Til 2 personer. Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 1½ time. 

 


Sådan gør du:


Hæld melet ud på bordet og lav et hul i midten.
Pisk æggene let og hæld dem i hullet i melet. 
Tilsæt salt og olien.
Melet inkorporeres nu i æggene ved at man kører sine fingre rundt i cirkler i æggemassen,
mens man ligeså stille trækker melet ind fra kanterne. 
Når æg og mel er samlet helt, æltes dejen til den bliver blød og glat. 
Under denne proces vil den skifte farve fra gullig til mere hvid.
En pasta dej er i modsætning til brød dej mere fast og "tør".

Nu skal pastaen hvile i køleskabet i 1 time inden den tages i brug.

 

 

ID nummer: 82