Opskrifter

Æggekage til 4

Ingredienser


2 spsk. hvedemel
4 dl mælk
8 æg
2 tsk. salt
1 tsk. peber

 

Pynt:

Purløg
Tomater
1 pk. bacon i skiver


Sådan gør du:


Steg bacon på panden.

Pisk ingredienserne til æggekagen sammen i en skål.

Når baconen er færdigstegt, lægges den på en tallerken med køkkenrulle, som opsuger det overskydende fedt.

Hæld ægge blandingen på panden.

Steg æggekagen ved middelvarme, rør lidt i den med jævne mellemrum.

Æggekagen er færdig, når overfladen er fast.

Pynt med purløg og tomater og bacon.

Server med rugbrød.

 

Velbekomme !!

 

ID nummer: 79


Æggekage til 4

2 spsk. hvedemel
4 dl mælk
8 æg
2 tsk. salt
1 tsk. peber

 

Pynt:

Purløg
Tomater
1 pk. bacon i skiver


Sådan gør du:


Steg bacon på panden.

Pisk ingredienserne til æggekagen sammen i en skål.

Når baconen er færdigstegt, lægges den på en tallerken med køkkenrulle, som opsuger det overskydende fedt.

Hæld ægge blandingen på panden.

Steg æggekagen ved middelvarme, rør lidt i den med jævne mellemrum.

Æggekagen er færdig, når overfladen er fast.

Pynt med purløg og tomater og bacon.

Server med rugbrød.

 

Velbekomme !!

 

ID nummer: 79