Opskrifter

Æggekage i bradepande

Ingredienser


1 tsk. hvedemel
1 tsk. salt
lidt peber
3 dl mælk
12 æg
400 g kogte kolde kartofler
200 g Cheasy revet ost 10%


 

Gode foreslag:

Serveres med et godt rugbrød.

Pynt:

Frisk klippet purløg


Tid og temperatur


220 grader C varm ovn i 25-30 minutter


Sådan gør du:


Kom mel, salt og peber i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt.
Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.
Vend forsigtigt kartofler og ost i.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen ved 220 grader C varm ovn i 25-30 minutter.

 

ID nummer: 78


Æggekage i bradepande

1 tsk. hvedemel
1 tsk. salt
lidt peber
3 dl mælk
12 æg
400 g kogte kolde kartofler
200 g Cheasy revet ost 10%


 

Gode foreslag:

Serveres med et godt rugbrød.

Pynt:

Frisk klippet purløg


Tid og temperatur


220 grader C varm ovn i 25-30 minutter


Sådan gør du:


Kom mel, salt og peber i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt.
Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.
Vend forsigtigt kartofler og ost i.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen ved 220 grader C varm ovn i 25-30 minutter.

 

ID nummer: 78