Opskrifter

Calzone 1

Ingredienser


Dej: 

3 ½ dl vand 

25g gær 

2 spsk. olivenolie 

½ tsk. salt 

½ tsk. oregano 

500g hvedemel 

 

Fyld: 

300g. tomatsovs 

200g. mozzarellaost 

150g. skinke 

200g. champignon renset vægt 

 

Pensling: 

Olivenolie 

 


Sådan gør du:


Bland lunkent vand (cirka 27°) med gær og tilføj herefter alle de andre ingredienser, ælt dejen smidig. Lad dejen hæve i 1 ½ time. 

 

Del den ud i to og udrul dejen til passende rund facon, spred fyldet ud på den ene halvdel, tomatsovs, skinke, ananas og ost. Husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes. 

 

Luk calzonen ved at folde den ufyldte del af dejen oven på den fyldte del og pres herefter siderne sammen med dine fingre eller med en gaffel. 

 

Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir. Lad dejen efterhæve i mindst 30 min. 

 

Pensel calzonen med olivenolie og mel og bag den ved 250° i 20-30 min. eller indtil hævet og gylden.

 

ID nummer: 73


Calzone 1

Dej: 

3 ½ dl vand 

25g gær 

2 spsk. olivenolie 

½ tsk. salt 

½ tsk. oregano 

500g hvedemel 

 

Fyld: 

300g. tomatsovs 

200g. mozzarellaost 

150g. skinke 

200g. champignon renset vægt 

 

Pensling: 

Olivenolie 

 


Sådan gør du:


Bland lunkent vand (cirka 27°) med gær og tilføj herefter alle de andre ingredienser, ælt dejen smidig. Lad dejen hæve i 1 ½ time. 

 

Del den ud i to og udrul dejen til passende rund facon, spred fyldet ud på den ene halvdel, tomatsovs, skinke, ananas og ost. Husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes. 

 

Luk calzonen ved at folde den ufyldte del af dejen oven på den fyldte del og pres herefter siderne sammen med dine fingre eller med en gaffel. 

 

Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir. Lad dejen efterhæve i mindst 30 min. 

 

Pensel calzonen med olivenolie og mel og bag den ved 250° i 20-30 min. eller indtil hævet og gylden.

 

ID nummer: 73