Opskrifter

Bearnaisesauce

Ingredienser


125 g smør 

1/4 liter piskefløde 

4 æggeblommer 

1 spsk. bearnaise essens 

1/4 tsk. salt 

saften af 1/2 citron 

1 tsk. esdragon


Sådan gør du:


Denne sauce skal ikke i vandbad og er derfor nem at lave, blot man rører i den. Den kan ikke skille, og den kan opvarmes. 

 

Bland alle ingredienserne i en tykbundet jerngryde, som under stadig omrøring under svag varme opvarmes til det hele koger. 

 

Saucen er nu klar til servering.

 

ID nummer: 66


Bearnaisesauce

125 g smør 

1/4 liter piskefløde 

4 æggeblommer 

1 spsk. bearnaise essens 

1/4 tsk. salt 

saften af 1/2 citron 

1 tsk. esdragon


Sådan gør du:


Denne sauce skal ikke i vandbad og er derfor nem at lave, blot man rører i den. Den kan ikke skille, og den kan opvarmes. 

 

Bland alle ingredienserne i en tykbundet jerngryde, som under stadig omrøring under svag varme opvarmes til det hele koger. 

 

Saucen er nu klar til servering.

 

ID nummer: 66