Opskrifter

Kylling i Cola med ris

Ingredienser


2 spsk. ingefær rod 10,5 g

2 fed hvidløg 6 g

6 dl. Coca-cola 600 g

5 dl. tomatketchup 500 g

2 ds. tomatpure konc. 280 g

2 tsk. havsalt 10 g

4 knsp. sort peber 1,5 g

600 g kyllingfilet

400 g Basmati ris

 


 

Tip
Supplerer evt. med grønsager efter eget valg til din kylling i cola.

 


Sådan gør du:


Skræl og riv ingefær. Hak hvidløget fint.

Kom cola, tomat ketchup, tomatpure, ingefær og hvidløg i en skål, og rør det rundt til du har en sauce. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.

Skær kyllingen i mindre stykker, og kom det i et ildfast fad. Hæld saucen over kyllingen, så kyllingestykkerne er helt dækket til. Bag det i ovnen 30-35 minutter.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

 

ID nummer: 62


Kylling i Cola med ris

2 spsk. ingefær rod 10,5 g

2 fed hvidløg 6 g

6 dl. Coca-cola 600 g

5 dl. tomatketchup 500 g

2 ds. tomatpure konc. 280 g

2 tsk. havsalt 10 g

4 knsp. sort peber 1,5 g

600 g kyllingfilet

400 g Basmati ris

 


 

Tip
Supplerer evt. med grønsager efter eget valg til din kylling i cola.

 


Sådan gør du:


Skræl og riv ingefær. Hak hvidløget fint.

Kom cola, tomat ketchup, tomatpure, ingefær og hvidløg i en skål, og rør det rundt til du har en sauce. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.

Skær kyllingen i mindre stykker, og kom det i et ildfast fad. Hæld saucen over kyllingen, så kyllingestykkerne er helt dækket til. Bag det i ovnen 30-35 minutter.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

 

ID nummer: 62