Opskrifter

Citronfromage

Ingredienser


8 blade husblas, udblødt i koldt vand
6 pasteuriserede æggeblommer 
100 g smør 
150 g sukker 
2 tsk. revet citronskal
4 citroner, saften herfra
5 dl piskefløde

 


Sådan gør du:


Pisk æggeblommer med citronsaft, sukker og smør over svag varme til det er tykt og cremet - 

 

smelt husblassen heri. 

 

Køl massen af til stuetemperatur og tilsæt revet citronskal.


Pisk fløde til flødeskum, og vend den i blandingen.

 

ID nummer: 6


Citronfromage

8 blade husblas, udblødt i koldt vand
6 pasteuriserede æggeblommer 
100 g smør 
150 g sukker 
2 tsk. revet citronskal
4 citroner, saften herfra
5 dl piskefløde

 


Sådan gør du:


Pisk æggeblommer med citronsaft, sukker og smør over svag varme til det er tykt og cremet - 

 

smelt husblassen heri. 

 

Køl massen af til stuetemperatur og tilsæt revet citronskal.


Pisk fløde til flødeskum, og vend den i blandingen.

 

ID nummer: 6