Opskrifter

Hellefisk på risbund

Ingredienser


1 pk Hellefisk dybfrost (400 g) 

1/4 l Mornay sovs 

125 g Champignons 

1 Stort løg 

3 dl Ris 

Estragon 

Olie 

1 Grøntsagsboullion terning 

 


Sådan gør du:


Kog 3 dl ris med 4½ dl vand og 1 boullionterning i 15 min. ved lavt blus og 15 min. slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris : -) Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt Mornay sovsen. Lad denne blanding simre lidt. Kom de kogte ris i et ildfast fad og lig hellefisken (optøet!) ovenpå. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.

 

ID nummer: 59


Hellefisk på risbund

1 pk Hellefisk dybfrost (400 g) 

1/4 l Mornay sovs 

125 g Champignons 

1 Stort løg 

3 dl Ris 

Estragon 

Olie 

1 Grøntsagsboullion terning 

 


Sådan gør du:


Kog 3 dl ris med 4½ dl vand og 1 boullionterning i 15 min. ved lavt blus og 15 min. slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris : -) Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg "blanke" i olie kom estragon i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt Mornay sovsen. Lad denne blanding simre lidt. Kom de kogte ris i et ildfast fad og lig hellefisken (optøet!) ovenpå. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.

 

ID nummer: 59