Opskrifter

Fiskefad

Ingredienser


12 fiskefileter

2 ½ dl cremefraiche

2 ½ dl piskefløde

250 g friske champignoner

200 g rejer

1 lille dåse koncentreret tomatpuré

salt, peber

dild

citronsaft

rasp

 


Tilbehør:

Ris eller aspargeskartofler

 


Tid og temperatur


Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.

 


Sådan gør du:


Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, tomatpuré, krydderier og rejer. Smag til med citronsaft og dild. 

 

Hæld blandingen over fisken. Drys med rasp. 

 

Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.

 

ID nummer: 58


Fiskefad

12 fiskefileter

2 ½ dl cremefraiche

2 ½ dl piskefløde

250 g friske champignoner

200 g rejer

1 lille dåse koncentreret tomatpuré

salt, peber

dild

citronsaft

rasp

 


Tilbehør:

Ris eller aspargeskartofler

 


Tid og temperatur


Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.

 


Sådan gør du:


Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, tomatpuré, krydderier og rejer. Smag til med citronsaft og dild. 

 

Hæld blandingen over fisken. Drys med rasp. 

 

Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.

 

ID nummer: 58