Opskrifter

Pizzabøffer

Ingredienser


Bøfferne:
3 spsk. rasp.
1½ dl. mælk.
500 g. hakket oksekød.
1 æg.
1 spsk. hakket løg.
1 tsk. salt.
lidt fedtstof til stegning

Sauce:
1 snittet løg.
1-2 fed presset hvidløg.
250 g. champignon i skiver eller kvarte.
1 ds. flåede tomater.
1 spsk. tomatpure. 
1 tsk. oregano.
1 tsk. salt.
groft kværnet peber
lidt fedtstof.


Serveres med ris eller pasta. Gerne med en god salat.
Velbekomme. 

 


Sådan gør du:


Raspen udblødes i mælken.
Kødet røres med raspen, æg, løg og salt.
Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i fedtstoffet..
Saucen:
Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstof.
Tomater, pure og krydderier tilsættes.
Saucen småkoger ca. 5 min.
Bøfferne lægges i saucen og steger færdige ca. 4-5 min. 

 

ID nummer: 57


Pizzabøffer

Bøfferne:
3 spsk. rasp.
1½ dl. mælk.
500 g. hakket oksekød.
1 æg.
1 spsk. hakket løg.
1 tsk. salt.
lidt fedtstof til stegning

Sauce:
1 snittet løg.
1-2 fed presset hvidløg.
250 g. champignon i skiver eller kvarte.
1 ds. flåede tomater.
1 spsk. tomatpure. 
1 tsk. oregano.
1 tsk. salt.
groft kværnet peber
lidt fedtstof.


Serveres med ris eller pasta. Gerne med en god salat.
Velbekomme. 

 


Sådan gør du:


Raspen udblødes i mælken.
Kødet røres med raspen, æg, løg og salt.
Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i fedtstoffet..
Saucen:
Løg, hvidløg og champignon svitses i fedtstof.
Tomater, pure og krydderier tilsættes.
Saucen småkoger ca. 5 min.
Bøfferne lægges i saucen og steger færdige ca. 4-5 min. 

 

ID nummer: 57