Opskrifter

Boeuf bourguginon

Ingredienser


100g bacon i tern, uden svær

700g skært svinekød

500g champignon i skiver

400g gulerødder

15 perleløg

2 fed hvidløg

3 dl vand

5 dl kraftig rødvin

2 terninger oksekødbouillon

2 stk. laurbærblade

1 tsk. frisk timian

2-3 spsk. hvedemel

 


Kartoffelmos eller ris

Grøn salat og flutes

 


Sådan gør du:


Bacon brunes i en gryde.

Vend kødstykkerne i melet og brun det i gryden

Kom perleløg, samt skiveskåne gulerødder

Champignon kommes i gryden

Lad det hele brune lidt

Tilsæt rødvin, vand, og oksebouillon 

Hvidløg hakkes fint med en kniv og kommes i gryden, sammen med krydderierne

Rør lidt i gryden, indtil retten begynder at småkoge

Dæmp varmen og lad det småsimre under låg i 45 minutter

Rør af og til i retten

Smagt til med salt og peber

 

ID nummer: 55


Boeuf bourguginon

100g bacon i tern, uden svær

700g skært svinekød

500g champignon i skiver

400g gulerødder

15 perleløg

2 fed hvidløg

3 dl vand

5 dl kraftig rødvin

2 terninger oksekødbouillon

2 stk. laurbærblade

1 tsk. frisk timian

2-3 spsk. hvedemel

 


Kartoffelmos eller ris

Grøn salat og flutes

 


Sådan gør du:


Bacon brunes i en gryde.

Vend kødstykkerne i melet og brun det i gryden

Kom perleløg, samt skiveskåne gulerødder

Champignon kommes i gryden

Lad det hele brune lidt

Tilsæt rødvin, vand, og oksebouillon 

Hvidløg hakkes fint med en kniv og kommes i gryden, sammen med krydderierne

Rør lidt i gryden, indtil retten begynder at småkoge

Dæmp varmen og lad det småsimre under låg i 45 minutter

Rør af og til i retten

Smagt til med salt og peber

 

ID nummer: 55