Opskrifter

Svinemørbrad i skiver med sur-sød sauce og nudler

Ingredienser


Svinemørbradskiver letsteges og koges færdig i en kinesisk inspireret sauce.

Nudlerne koges og blandes med forårsløg samt bladselleri.

1 svinemørbrad
1 spsk olie

 

Sauce:
Ca. ½ glas tomatsauce
½ dl soja
1 lille tsk sukker
1 spsk riseddike (almindelig eddike kan bruges, hvis man ikke kan få riseddike)
1 tsk mørk sesamolie
2 fed hvidløg i skiver 
Salt og peber


Tilbehør:
Nudler
1 tsk olie, evt. sesamolie
2 stilke bladselleri
2-4 forårsløg

 


Sådan gør du:


Afpuds mørbraden og skær den i ca. 2 cm tykke skiver, som trykkes lidt med håndroden.
Kog nudlerne og snit bladselleri og forårsløg. 
Varm olien op i en dyb pande og steg kødskiverne 1 min. på hver side. Imens blandes ingredienserne til saucen i en skål. Hæld saucen over kødet og lad det hele simre i et par minutter. Kom lidt vand på, hvis det bliver for tørt.
Hæld vandet fra nudlerne og vend dem med olie og grøntsagerne. Servér til mørbraden.

 

ID nummer: 53


Svinemørbrad i skiver med sur-sød sauce og nudler

Svinemørbradskiver letsteges og koges færdig i en kinesisk inspireret sauce.

Nudlerne koges og blandes med forårsløg samt bladselleri.

1 svinemørbrad
1 spsk olie

 

Sauce:
Ca. ½ glas tomatsauce
½ dl soja
1 lille tsk sukker
1 spsk riseddike (almindelig eddike kan bruges, hvis man ikke kan få riseddike)
1 tsk mørk sesamolie
2 fed hvidløg i skiver 
Salt og peber


Tilbehør:
Nudler
1 tsk olie, evt. sesamolie
2 stilke bladselleri
2-4 forårsløg

 


Sådan gør du:


Afpuds mørbraden og skær den i ca. 2 cm tykke skiver, som trykkes lidt med håndroden.
Kog nudlerne og snit bladselleri og forårsløg. 
Varm olien op i en dyb pande og steg kødskiverne 1 min. på hver side. Imens blandes ingredienserne til saucen i en skål. Hæld saucen over kødet og lad det hele simre i et par minutter. Kom lidt vand på, hvis det bliver for tørt.
Hæld vandet fra nudlerne og vend dem med olie og grøntsagerne. Servér til mørbraden.

 

ID nummer: 53