Opskrifter

Saftigt karbonader

Ingredienser


500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt 

1 stk. Bouillon, Svinekød 

1,5 dl Vand 

1 tsk. Peber, friskkværnet 

2 tsk. Stærk paprika 

3 dl Rasp 

 


Sådan gør du:


Opløs bouillonterningen i vand og lad den afkøle.

Rør farsen med væsken og peber… tilsæt lidt rasp, så farsen bliver til at arbejde med (dvs. ikke for klistret)

 

Form farsen i ensartede karbonader… og vend dem i rasp krydret med paprika

 

Steg karbonaderne i smør 5-6 minutter på hver side

 

Karbonaderne serveres med kogte kartofler, smørsovs, ærter og gulerødder

 

ID nummer: 51


Saftigt karbonader

500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt 

1 stk. Bouillon, Svinekød 

1,5 dl Vand 

1 tsk. Peber, friskkværnet 

2 tsk. Stærk paprika 

3 dl Rasp 

 


Sådan gør du:


Opløs bouillonterningen i vand og lad den afkøle.

Rør farsen med væsken og peber… tilsæt lidt rasp, så farsen bliver til at arbejde med (dvs. ikke for klistret)

 

Form farsen i ensartede karbonader… og vend dem i rasp krydret med paprika

 

Steg karbonaderne i smør 5-6 minutter på hver side

 

Karbonaderne serveres med kogte kartofler, smørsovs, ærter og gulerødder

 

ID nummer: 51