Opskrifter

Mørbradgryde

Ingredienser


1 stk. svinemørbrad

100 g. margarine

Paprika

Salt

Peber

2 løg grofthakkede

1 glas champignon

1 pk. bacon

Evt. 2 pk. cocktailpølser med skind

Ærter og majs, er rigtigt godt i denne ret.
 

Sauce:

2 breve bretagnesovs fra Knorr

100 g. smør

3 dl. Vand

2 dl. Mælk

¼ l. madlavningsfløde

lidt mad kulør 

2 spsk. ketchup

 

Tilbehør:
 

6 dl. ris

9 dl. vand

Salt

 


Tips:
 

Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili tilsættes.


Sådan gør du:


Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika. 
Lægges i en stor gryde. 
Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med. 

 

Sauce: 

Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i. Ketchup og mad kulør piskes i. Smag til med paprika. 

Sovs hældes i samme gryde, rør rundt. 

 

ID nummer: 50


Mørbradgryde

1 stk. svinemørbrad

100 g. margarine

Paprika

Salt

Peber

2 løg grofthakkede

1 glas champignon

1 pk. bacon

Evt. 2 pk. cocktailpølser med skind

Ærter og majs, er rigtigt godt i denne ret.
 

Sauce:

2 breve bretagnesovs fra Knorr

100 g. smør

3 dl. Vand

2 dl. Mælk

¼ l. madlavningsfløde

lidt mad kulør 

2 spsk. ketchup

 

Tilbehør:
 

6 dl. ris

9 dl. vand

Salt

 


Tips:
 

Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili tilsættes.


Sådan gør du:


Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika. 
Lægges i en stor gryde. 
Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med. 

 

Sauce: 

Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i. Ketchup og mad kulør piskes i. Smag til med paprika. 

Sovs hældes i samme gryde, rør rundt. 

 

ID nummer: 50