Opskrifter

Kartoffel-baconfad 1

Ingredienser


1 kg kartofler

200 g bacon
2 løg


Smør
Salt
Peber 

 


Sådan gør du:


Kog kartoflerne. 
Skær baconskiverne i mindre stykker (anvend evt. bacontern) og steg dem på en pande sammen finhakket løg, anvend rigeligt med smør til stegning. 

 

Kom kartoflerne i tern, i panden og steg til de bliver sprøde. 

 

Tilsæt salt og peber. 


Brasede kartofler med bacon kan serveres som alternativ til almindelige kartofler til de fleste retter eller som en ret i sig selv med for eksempel en lækker salat til. 

 

ID nummer: 47


Kartoffel-baconfad 1

1 kg kartofler

200 g bacon
2 løg


Smør
Salt
Peber 

 


Sådan gør du:


Kog kartoflerne. 
Skær baconskiverne i mindre stykker (anvend evt. bacontern) og steg dem på en pande sammen finhakket løg, anvend rigeligt med smør til stegning. 

 

Kom kartoflerne i tern, i panden og steg til de bliver sprøde. 

 

Tilsæt salt og peber. 


Brasede kartofler med bacon kan serveres som alternativ til almindelige kartofler til de fleste retter eller som en ret i sig selv med for eksempel en lækker salat til. 

 

ID nummer: 47