Opskrifter

Kartoffel-baconfad

Ingredienser


750 g kartofler

2 tsk. olivenolie
1 tsk. frisk rosmarin


1/2 tsk. køkkensalt

1/4 tsk. peber 

5 skiver bacon

 


Sådan gør du:


Forvarm ovnen til 230°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.


Overfør kartoflerne til et ovnfast fad. 

 

Vend med olie, hakket rosmarin, salt og peber. 

 

Skær baconen i mindre stykker og fordel den oven på kartoflerne.

 


Bag retten til baconen er sprød og kartoflerne er gennemstegte, ca. 35 min. Servér.

ID nummer: 46


Kartoffel-baconfad

750 g kartofler

2 tsk. olivenolie
1 tsk. frisk rosmarin


1/2 tsk. køkkensalt

1/4 tsk. peber 

5 skiver bacon

 


Sådan gør du:


Forvarm ovnen til 230°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.


Overfør kartoflerne til et ovnfast fad. 

 

Vend med olie, hakket rosmarin, salt og peber. 

 

Skær baconen i mindre stykker og fordel den oven på kartoflerne.

 


Bag retten til baconen er sprød og kartoflerne er gennemstegte, ca. 35 min. Servér.

ID nummer: 46