Opskrifter

Brændende kærlighed

Ingredienser


150 g bacon i tern

400 g løg, pillet vægt

 

Kartoffelmos:

1000 g kartofler, skrællet vægt

2,5 dl sødmælk

Salt

Peber

25 g margarine

Frisk persille

 


Anret kartoffelmosen på et fad.

Drys hakket persille over mosen og drys bacon og løg rundt om. 

 


Sådan gør du:


Skræl kartofler og del dem i passende stykker. Kog kartoflerne til de er godt møre. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre (ryst gryden et par gange). Mos kartoflerne. Tilsæt mælk mens du rører rundt med en elpisker så mosen bliver luftig. Tilsæt smør, salt og peber. 

Steg baconstykkerne til de er gyldne. Hæld det meste af fedtet fra og brun løgene i resten til de er gyldne. 

 

ID nummer: 40


Brændende kærlighed

150 g bacon i tern

400 g løg, pillet vægt

 

Kartoffelmos:

1000 g kartofler, skrællet vægt

2,5 dl sødmælk

Salt

Peber

25 g margarine

Frisk persille

 


Anret kartoffelmosen på et fad.

Drys hakket persille over mosen og drys bacon og løg rundt om. 

 


Sådan gør du:


Skræl kartofler og del dem i passende stykker. Kog kartoflerne til de er godt møre. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre (ryst gryden et par gange). Mos kartoflerne. Tilsæt mælk mens du rører rundt med en elpisker så mosen bliver luftig. Tilsæt smør, salt og peber. 

Steg baconstykkerne til de er gyldne. Hæld det meste af fedtet fra og brun løgene i resten til de er gyldne. 

 

ID nummer: 40