Opskrifter

Chokoladekage med glasur

Ingredienser


Kagedej:

300 g smør
4 æg
6 dl sukker
9 dl hvedemel
5 tsk. bagepulver
4 tsk. vaniljesukker
4 spsk. kakao
3 dl mælk 

 

Glasur

125 g smør 
8 spsk. kodt vand 
7 dl. flormelis
1 spsk. kakao
4 tsk. vaniljesukker

 


Pynt din chokoladekage med 3-4 spsk. revet kokos

 


Tid og temperatur


175º i cirka 30-35 minutter


Sådan gør du:


Sæt ovnen på 175 grader C

Smelt smørret, pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps.
Bland alle tørre ingredienser og rør dem i æggesnapsen, sammen med det smeltede smør.
Hæld mælken i og rør det hele sammen til en jævn dej.

Hæld dejen til verdens bedste chokoladekage i en bradepande, 30 X 40 cm, beklædt med bagepapir, og bag den chokoladekage midt i ovnen i 30-35 minutter.

Tag verdens bedste chokoladekage ud og lad den køle af.

Smelt smørret og rør vandet i, lad chokoladekage blandingen køle af og derefter flormelis, kakao og vaniljesukker i.

Rør, til glasuren er helt jævn, og fordel den over verdens bedste chokoladekage, med en paletkniv, strø kokos over.

Når chokoladen er stivnet, er din chokoladekage klar til at blive skåret ud i stykker. 

 

ID nummer: 4


Chokoladekage med glasur

Kagedej:

300 g smør
4 æg
6 dl sukker
9 dl hvedemel
5 tsk. bagepulver
4 tsk. vaniljesukker
4 spsk. kakao
3 dl mælk 

 

Glasur

125 g smør 
8 spsk. kodt vand 
7 dl. flormelis
1 spsk. kakao
4 tsk. vaniljesukker

 


Pynt din chokoladekage med 3-4 spsk. revet kokos

 


Tid og temperatur


175º i cirka 30-35 minutter


Sådan gør du:


Sæt ovnen på 175 grader C

Smelt smørret, pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps.
Bland alle tørre ingredienser og rør dem i æggesnapsen, sammen med det smeltede smør.
Hæld mælken i og rør det hele sammen til en jævn dej.

Hæld dejen til verdens bedste chokoladekage i en bradepande, 30 X 40 cm, beklædt med bagepapir, og bag den chokoladekage midt i ovnen i 30-35 minutter.

Tag verdens bedste chokoladekage ud og lad den køle af.

Smelt smørret og rør vandet i, lad chokoladekage blandingen køle af og derefter flormelis, kakao og vaniljesukker i.

Rør, til glasuren er helt jævn, og fordel den over verdens bedste chokoladekage, med en paletkniv, strø kokos over.

Når chokoladen er stivnet, er din chokoladekage klar til at blive skåret ud i stykker. 

 

ID nummer: 4