Opskrifter

Bedstemors frikadeller

Ingredienser


500 g. mager hakket slagter-skinkekød

et æg

1 dl mel

1 dl. Rasp

1 fint revet løg

1-2 dl. skummet mælk

2 tsk. salt, anelse peber 

 


Serveres eventuelt med stuvet hvidkål og kartofler 

 


Sådan gør du:


Bland ingredienser i skål i 3-4 minutter. Sæt farsen i køleskab i en time.
Form frikadeller med spiseske, læg på pande med smeltet margarine i 4-5 minutter - vend og steg igen i 4-5 minutter.

 

ID nummer: 38


Bedstemors frikadeller

500 g. mager hakket slagter-skinkekød

et æg

1 dl mel

1 dl. Rasp

1 fint revet løg

1-2 dl. skummet mælk

2 tsk. salt, anelse peber 

 


Serveres eventuelt med stuvet hvidkål og kartofler 

 


Sådan gør du:


Bland ingredienser i skål i 3-4 minutter. Sæt farsen i køleskab i en time.
Form frikadeller med spiseske, læg på pande med smeltet margarine i 4-5 minutter - vend og steg igen i 4-5 minutter.

 

ID nummer: 38