Opskrifter

Trekornsbrød

Ingredienser


200 g. trekornsblanding (eller bland selv lidt solsikkekerner knækkede hvedekerner og rugkerner) 

 

3 dl. vand 

 

50 g. smør 

 

6 dl. mælk (vand er også ganske OK) 

 

50 g. gær 

 

200 g. kvark naturel el. hytteost 

 

2 tsk. salt

 

2 tsk. sukker

 

1.2 kg. mel

 


Tid og temperatur


Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200º


Sådan gør du:


Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på. Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes. Hæver i 1 time. 

Puttes i forme. Hæver i 1/2 time 

 

ID nummer: 35


Trekornsbrød

200 g. trekornsblanding (eller bland selv lidt solsikkekerner knækkede hvedekerner og rugkerner) 

 

3 dl. vand 

 

50 g. smør 

 

6 dl. mælk (vand er også ganske OK) 

 

50 g. gær 

 

200 g. kvark naturel el. hytteost 

 

2 tsk. salt

 

2 tsk. sukker

 

1.2 kg. mel

 


Tid og temperatur


Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200º


Sådan gør du:


Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på. Smørret blandes i. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes. Hæver i 1 time. 

Puttes i forme. Hæver i 1/2 time 

 

ID nummer: 35