Opskrifter

Tebirkes

Ingredienser


50 g gær
1 dl mælk
1 æg
100 g margarine
1 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
300 g mel ( 5 dl )

Æg
Birkes 

 


Tid og temperatur


Bagetid: Ca. 25 min. ved 225º 


Sådan gør du:


Gæren fyldes i røreskålen og røres ud med lidt af mælken.
Margarien smeltes og blandes med resten af mælken.
Margarine, mælk og de øvrige ingredienser fyldes i røreskålen og æltes med håndmixer i 3-5 min.
Dejen rulles ud ( 20 x 65 cm ), pensles med æg, foldes på langs tre gange, vendes, pensles med æg og drysses med birkes.
Dejen deles i 14-16 stk. og sættes på bagepapir på en bageplade. Sættes i kold ovn på midterste ribbe.

 

ID nummer: 33


Tebirkes

50 g gær
1 dl mælk
1 æg
100 g margarine
1 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
300 g mel ( 5 dl )

Æg
Birkes 

 


Tid og temperatur


Bagetid: Ca. 25 min. ved 225º 


Sådan gør du:


Gæren fyldes i røreskålen og røres ud med lidt af mælken.
Margarien smeltes og blandes med resten af mælken.
Margarine, mælk og de øvrige ingredienser fyldes i røreskålen og æltes med håndmixer i 3-5 min.
Dejen rulles ud ( 20 x 65 cm ), pensles med æg, foldes på langs tre gange, vendes, pensles med æg og drysses med birkes.
Dejen deles i 14-16 stk. og sættes på bagepapir på en bageplade. Sættes i kold ovn på midterste ribbe.

 

ID nummer: 33