Opskrifter

Franskbrød

Ingredienser


900 - 100 g mel

6 dl. vand eller mælk

50 g gær

50 g margarine

2 tsk. salt

2 tsk. sukker

 


Tid og temperatur


220º i ca. 30 minutter


Sådan gør du:


Gæren udrøres i den lunede væske (ca. 300)

Salt, sukker, margarine og a. 3/4 af melet tilsættes, dejen æltes godt sammen

Yderligere mel tilsættes, til dejen slipper hænder og fad

Dejen hæver tildækket i ca. 30 min. i stuetemperatur

Luften slås ud af dejen, og der formes to brød

Brødene efterhæver tildækket i ca. 45 min. ved stuetemperatur 

Brødene ridses og pensles med mælk, hvorefter de bages i en forvarmet ovn ved 220 i ca. 30 min.

 

ID nummer: 31


Franskbrød

900 - 100 g mel

6 dl. vand eller mælk

50 g gær

50 g margarine

2 tsk. salt

2 tsk. sukker

 


Tid og temperatur


220º i ca. 30 minutter


Sådan gør du:


Gæren udrøres i den lunede væske (ca. 300)

Salt, sukker, margarine og a. 3/4 af melet tilsættes, dejen æltes godt sammen

Yderligere mel tilsættes, til dejen slipper hænder og fad

Dejen hæver tildækket i ca. 30 min. i stuetemperatur

Luften slås ud af dejen, og der formes to brød

Brødene efterhæver tildækket i ca. 45 min. ved stuetemperatur 

Brødene ridses og pensles med mælk, hvorefter de bages i en forvarmet ovn ved 220 i ca. 30 min.

 

ID nummer: 31