Opskrifter

Boller

Ingredienser


850g mel
150g magarine
75g sukker
2 æg
1 knsp. salt
75g gær
4 dl. mælk


Tid og temperatur


Bages på ribbe 3 ved 200 grader i 10 - 12 min.
Ved varmluft 20 - 30 grader mindre


Sådan gør du:


  1. Gæren udrøres i den lunkne mælk
  2. Margarinen smuldres i 3/4 af melet, så det ligner revet ost
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, og den udrørte gær
  4. Dejen æltes godt igennem - tilsæt evt. mere mel, så dejen slipper
  5. Dejen sættes til hævning 30 - 40 min. gerne et lunt sted
  6. Af dejen laves der 40 boller
ID nummer: 23


Boller

850g mel
150g magarine
75g sukker
2 æg
1 knsp. salt
75g gær
4 dl. mælk


Tid og temperatur


Bages på ribbe 3 ved 200 grader i 10 - 12 min.
Ved varmluft 20 - 30 grader mindre


Sådan gør du:


  1. Gæren udrøres i den lunkne mælk
  2. Margarinen smuldres i 3/4 af melet, så det ligner revet ost
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, og den udrørte gær
  4. Dejen æltes godt igennem - tilsæt evt. mere mel, så dejen slipper
  5. Dejen sættes til hævning 30 - 40 min. gerne et lunt sted
  6. Af dejen laves der 40 boller
ID nummer: 23