Opskrifter

Vafler

Ingredienser


250 gr hvedemel
1 spsk sukker
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1/4 tsk salt
1 dl olie (rapsolie er rigtig godt hertil)
4-5 dl mælk (minimælk) 

 


Hold vaflerne lune i ovnen v. ca 50-100 gr..
Servér vaflerne hele (eller del dem ud efter den vaffelform, du har) En god flødeis eller evt flødeskum og marmelade, kan du pynte med..
Pointen er, at denne vaffeldej er 2 mio gange bedre, end "færdig-pulver" og kan nemt tilføres ekstra af alle ingredienser til større portion. 

 


Sådan gør du:


Bland de tørre ingredienser, tilsæt olie og mælk lidt ad gangen, med piskeris eller stavblender. Lad hvile 10 min, mens du varmer vaffeljernet.
Fyld vaffeljernet, til dejen dækker og bag ca. 1 min eller til vaflen slipper.

 

ID nummer: 21


Vafler

250 gr hvedemel
1 spsk sukker
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1/4 tsk salt
1 dl olie (rapsolie er rigtig godt hertil)
4-5 dl mælk (minimælk) 

 


Hold vaflerne lune i ovnen v. ca 50-100 gr..
Servér vaflerne hele (eller del dem ud efter den vaffelform, du har) En god flødeis eller evt flødeskum og marmelade, kan du pynte med..
Pointen er, at denne vaffeldej er 2 mio gange bedre, end "færdig-pulver" og kan nemt tilføres ekstra af alle ingredienser til større portion. 

 


Sådan gør du:


Bland de tørre ingredienser, tilsæt olie og mælk lidt ad gangen, med piskeris eller stavblender. Lad hvile 10 min, mens du varmer vaffeljernet.
Fyld vaffeljernet, til dejen dækker og bag ca. 1 min eller til vaflen slipper.

 

ID nummer: 21