Opskrifter

Ternede småkager

Ingredienser


250 g mel

1 tsk. bagepulver

80 g sukker

lidt salt

1 æg

125 g smør

2 spsk. kakao

1 tsk. vaniljiesukker

 


Tid og temperatur


Bag i en forvarmet ovn ved 200º i cirka 15 minutter, men hold øje !!


Sådan gør du:


Si melet i en røreskål.

Tilsæt bagepulver, sukker, salt, vaniljiesukker, æg og smør og saml ingredienserne hurtigt med hænderne til en mørdej.

Del dejen i to halvdele og bland kakao i den ene.

Pak de to portioner ind i plastfolie og lad dem hvile i 30 minutter i køleskabet.

Rul 15 cm lange blyanttynde pølser, læg skiftevis mørke og lyse pølser ved siden af hinanden og tryk dem let sammen.

Læg 2 ruller ovenpå i omvendt rækkefølge (mørk på lys og lys på mørk), og tryk alle 4 ruller sammen.

Skær regelmæssige tynde skiver af denne pølse og læg dem på en bageplade med bagepapir under.

 

ID nummer: 19


Ternede småkager

250 g mel

1 tsk. bagepulver

80 g sukker

lidt salt

1 æg

125 g smør

2 spsk. kakao

1 tsk. vaniljiesukker

 


Tid og temperatur


Bag i en forvarmet ovn ved 200º i cirka 15 minutter, men hold øje !!


Sådan gør du:


Si melet i en røreskål.

Tilsæt bagepulver, sukker, salt, vaniljiesukker, æg og smør og saml ingredienserne hurtigt med hænderne til en mørdej.

Del dejen i to halvdele og bland kakao i den ene.

Pak de to portioner ind i plastfolie og lad dem hvile i 30 minutter i køleskabet.

Rul 15 cm lange blyanttynde pølser, læg skiftevis mørke og lyse pølser ved siden af hinanden og tryk dem let sammen.

Læg 2 ruller ovenpå i omvendt rækkefølge (mørk på lys og lys på mørk), og tryk alle 4 ruller sammen.

Skær regelmæssige tynde skiver af denne pølse og læg dem på en bageplade med bagepapir under.

 

ID nummer: 19