Opskrifter

Roulade

Ingredienser


3 æg,
125 g sukker,
100 g hasselnøddekerner,
1 spsk. kartoffelmel,
1 tsk.bagepulver,

Fyld og pynt:
4 dl piskefløde,
2 spsk. sukker,
2 bananer,
150 g mørk chokolade 

 


Sådan gør du:


Æg og sukker piskes hvidt. Nødderne hakkes, tag nogle fra til pynt og hæld resten i æggemassen, samt kartoffelmel og bagepulver.

Bred dejen ud på en bradepande beklædt med bagepapir, bag den nu ved 180 grader i 10-12 min. Vend den herefter ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle med bradepanden over.

Fløde og sukker piskes og halvdelen breddes ud på kagen, fordel også banan skiver og grofthakket chokolade over kagen og rul kagen sammen. Fordel resten af flødeskummet over og pynt med drysset chokolade og nødder. 

 

ID nummer: 17


Roulade

3 æg,
125 g sukker,
100 g hasselnøddekerner,
1 spsk. kartoffelmel,
1 tsk.bagepulver,

Fyld og pynt:
4 dl piskefløde,
2 spsk. sukker,
2 bananer,
150 g mørk chokolade 

 


Sådan gør du:


Æg og sukker piskes hvidt. Nødderne hakkes, tag nogle fra til pynt og hæld resten i æggemassen, samt kartoffelmel og bagepulver.

Bred dejen ud på en bradepande beklædt med bagepapir, bag den nu ved 180 grader i 10-12 min. Vend den herefter ud på sukkerdrysset papir og lad den afkøle med bradepanden over.

Fløde og sukker piskes og halvdelen breddes ud på kagen, fordel også banan skiver og grofthakket chokolade over kagen og rul kagen sammen. Fordel resten af flødeskummet over og pynt med drysset chokolade og nødder. 

 

ID nummer: 17