Opskrifter

Marmorkage

Ingredienser


200g smør eller margarine

225g sukker (ca. 3 dl.)

2 tsk. vanillesukker

3 æg

250g mel (ca. 4 dl.)

2 tsk. bagepulver

1 dl fløde eller mælk

2 spsk. kakao

 

 


Tid og temperatur


Bages ved 175º i godt 50 min.


Sådan gør du:


Rør smør og sukker godt sammen og rør vanillesukkeret i

 

Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert

 

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk

 

Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i denne del

 

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform

 

Kom den mørke dej herpå og herover igen den lys dej

 

Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres

 

Bag kagen ved 175º i godt 50 min.

 

ID nummer: 15


Marmorkage

200g smør eller margarine

225g sukker (ca. 3 dl.)

2 tsk. vanillesukker

3 æg

250g mel (ca. 4 dl.)

2 tsk. bagepulver

1 dl fløde eller mælk

2 spsk. kakao

 

 


Tid og temperatur


Bages ved 175º i godt 50 min.


Sådan gør du:


Rør smør og sukker godt sammen og rør vanillesukkeret i

 

Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert

 

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk

 

Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i denne del

 

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform

 

Kom den mørke dej herpå og herover igen den lys dej

 

Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres

 

Bag kagen ved 175º i godt 50 min.

 

ID nummer: 15