Opskrifter

Kammerjunkere

Ingredienser


1/2 dl. grahamsmel

1/2 dl. hvedemel

1/2 tsk. bagepulver

15g margarine

1 tsk. sukker

1/4 dl. mælk

 


Sådan gør du:


Bland grahamsmel, mel og bagepulver

 

Margarinen smuldres i, ælt med et fladt piskeris og derefter med fingrene.

 

Tilsæt sukker, kardemomme, æg og mælk, ælt det evt. med ekstra mel - til dejen slipper

 

Rul dejen til en pølse, del den i 8-10 stykker

 

tril hvert stykke til en kugle, stil denm på en plade, og tryk dem lidt flade

 

Bag dem ca. 10 min, ved 2000, til de er gennembagte, men endnu hvide

 

Skær dem over med en god franskbrødskniv 

 

Stil dem på en plade med snitfladen opad og bag dem lysebrune ca. 10 in. ved 1700 på den øverste rille i ovnen med åben ventil

 

ID nummer: 13


Kammerjunkere

1/2 dl. grahamsmel

1/2 dl. hvedemel

1/2 tsk. bagepulver

15g margarine

1 tsk. sukker

1/4 dl. mælk

 


Sådan gør du:


Bland grahamsmel, mel og bagepulver

 

Margarinen smuldres i, ælt med et fladt piskeris og derefter med fingrene.

 

Tilsæt sukker, kardemomme, æg og mælk, ælt det evt. med ekstra mel - til dejen slipper

 

Rul dejen til en pølse, del den i 8-10 stykker

 

tril hvert stykke til en kugle, stil denm på en plade, og tryk dem lidt flade

 

Bag dem ca. 10 min, ved 2000, til de er gennembagte, men endnu hvide

 

Skær dem over med en god franskbrødskniv 

 

Stil dem på en plade med snitfladen opad og bag dem lysebrune ca. 10 in. ved 1700 på den øverste rille i ovnen med åben ventil

 

ID nummer: 13