Opskrifter

Flæskesteg 1

Ingredienser


  • 1 flæskesteg
  • 5 laurbærblade
  • 1 spsk hele sorte peberkorn
  • 5 dl kogende vand
  • salt


Sådan gør du:


Rids sværen efter med en skarp kniv – sørg for at alle sværene er løsnet fra hinanden, men vær opmærksom på at du ikke skærer ned i kødet.

 

Læg laurbærblade og peberkorn i et ildfast fad og vend stegen med sværen nedad og krydr med salt og peber.

 

Hæld kogende vand på og stil stegen i en forvarmet oven på 200 grader varmluft i 20 min.

 

Vend stegen rundt og krydr rigeligt med salt på sværen.

 

Sæt herefter stegen i oven igen i ca. 40 min.

 

Hvis alt sværen ikke er sprød efter 40 min. så skru oven op på 235 grader i ca. 5 min.

 

 

 

 

ID nummer: 122


Flæskesteg 1

  • 1 flæskesteg
  • 5 laurbærblade
  • 1 spsk hele sorte peberkorn
  • 5 dl kogende vand
  • salt


Sådan gør du:


Rids sværen efter med en skarp kniv – sørg for at alle sværene er løsnet fra hinanden, men vær opmærksom på at du ikke skærer ned i kødet.

 

Læg laurbærblade og peberkorn i et ildfast fad og vend stegen med sværen nedad og krydr med salt og peber.

 

Hæld kogende vand på og stil stegen i en forvarmet oven på 200 grader varmluft i 20 min.

 

Vend stegen rundt og krydr rigeligt med salt på sværen.

 

Sæt herefter stegen i oven igen i ca. 40 min.

 

Hvis alt sværen ikke er sprød efter 40 min. så skru oven op på 235 grader i ca. 5 min.

 

 

 

 

ID nummer: 122