Opskrifter

Indbagt mørbrad

Ingredienser


500 g hakket svinekød

1 æg

1 1⁄4 dl mælk

50 g mel

1 svinemørbrad

5 butterdejsplader

 


Tid og temperatur


Ca. 30 minutter ved 200 grader


Sådan gør du:


Bland kødet, ægget, mælken og melet til en kødfars.

Brun mørbraden let på panden.

Rul butterdejspladerne helt ud, til ét stort, tyndt stykke.

Smør halvdelen af kødfarsen ud på butterdejen, men ikke helt ud til kanten.

Læg mørbraden ovenpå.

Pak mørbraden ind i resten af kødfarsen, og luk pakken sammen.

Læg den indbagte mørbrad i ovnen i et ildfast fad ca. 30 minutter ved 200 grader.

 

 

ID nummer: 121


Indbagt mørbrad

500 g hakket svinekød

1 æg

1 1⁄4 dl mælk

50 g mel

1 svinemørbrad

5 butterdejsplader

 


Tid og temperatur


Ca. 30 minutter ved 200 grader


Sådan gør du:


Bland kødet, ægget, mælken og melet til en kødfars.

Brun mørbraden let på panden.

Rul butterdejspladerne helt ud, til ét stort, tyndt stykke.

Smør halvdelen af kødfarsen ud på butterdejen, men ikke helt ud til kanten.

Læg mørbraden ovenpå.

Pak mørbraden ind i resten af kødfarsen, og luk pakken sammen.

Læg den indbagte mørbrad i ovnen i et ildfast fad ca. 30 minutter ved 200 grader.

 

 

ID nummer: 121