Opskrifter

Brun sovs

Ingredienser


30 g smør

30 g hvedemel

5 dl vand

Kulør

1 bouillonterning (okse- eller svin)

Salt

 


Sådan gør du:


Kog vandet og rør det sammen med boullionterningen til en sky.

Smøret smeltes og blandes med melet, hvorefter boullion tilsættes og det hele røres sammen.

Sovsen småkoger i 15 min og smages til med salt. Kulør tilsættes.

 

 

ID nummer: 120


Brun sovs

30 g smør

30 g hvedemel

5 dl vand

Kulør

1 bouillonterning (okse- eller svin)

Salt

 


Sådan gør du:


Kog vandet og rør det sammen med boullionterningen til en sky.

Smøret smeltes og blandes med melet, hvorefter boullion tilsættes og det hele røres sammen.

Sovsen småkoger i 15 min og smages til med salt. Kulør tilsættes.

 

 

ID nummer: 120