125 gram Havregryn
50 gram Smør
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 spsk. Kakao
0.5 dl. Sødmælk
Pynt:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
kokosmel eller flormelis til pynt
Sådan gør du:
Kør havregrynene 2 gange gennem kødmaskinen og rør dem med blødt
Smør, flormelis, kakao og mælk lidt ad gangen, til massen hænger sammen.
Form blandingen til kugler og tril dem i kokosmel.
125 gram Havregryn
50 gram Smør
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 spsk. Kakao
0.5 dl. Sødmælk
Pynt:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
kokosmel eller flormelis til pynt
Sådan gør du:
Kør havregrynene 2 gange gennem kødmaskinen og rør dem med blødt
Smør, flormelis, kakao og mælk lidt ad gangen, til massen hænger sammen.
Form blandingen til kugler og tril dem i kokosmel.