Opskrifter

Ungkarlens kødgryde

Ingredienser


500 gram svinekød i tern

1 stk. boullionterning

lille dåse tomatpure

krydderier (som man selv kan lide det)

½ tsk sukker

vand, efter behov

kulør og jævning

frosne majs og ærter

 


Et stykke brød til er også lækkert........


Sådan gør du:


Brun kødet i en stor gryde, i lidt fedtstof,

tilsæt den opløste boullionterning sammen med tomatpureen.

Lad rette simre i en halv times tid (til kødet er mørt),

og kom krydderier og sukker i, jævn sovsen og kom kulør i,

så man får den farve man kan lide.

 

Tilsæt en god portion frosne majs og ærter, lidt af gangen, så retten ikke bliver for kold.

 

Kog nogle ris, skruer eller en anden form for pasta eller kartofler / kartofelmos, (næsten alt kan bruges)

 

 

 

ID nummer: 119


Ungkarlens kødgryde

500 gram svinekød i tern

1 stk. boullionterning

lille dåse tomatpure

krydderier (som man selv kan lide det)

½ tsk sukker

vand, efter behov

kulør og jævning

frosne majs og ærter

 


Et stykke brød til er også lækkert........


Sådan gør du:


Brun kødet i en stor gryde, i lidt fedtstof,

tilsæt den opløste boullionterning sammen med tomatpureen.

Lad rette simre i en halv times tid (til kødet er mørt),

og kom krydderier og sukker i, jævn sovsen og kom kulør i,

så man får den farve man kan lide.

 

Tilsæt en god portion frosne majs og ærter, lidt af gangen, så retten ikke bliver for kold.

 

Kog nogle ris, skruer eller en anden form for pasta eller kartofler / kartofelmos, (næsten alt kan bruges)

 

 

 

ID nummer: 119