Opskrifter

Kokoskager

Ingredienser


50 gram margarine

170 gram sukker

2 æg

200 gram kokosmel

2 spsk appelsinjuice

 


Kom eventuelt nogle mindre stykker, cirka 100 gram 70% mørkt chokolade med i dejen.


Tid og temperatur


175º i cirka 10 minutter


Sådan gør du:


Smelt margarinen i en lille gryde, og lad det køle af.

Pisk sukker og æg luftigt.

Tilsæt kokos, juice og den afkølede margarine.

Rør det godt sammen.

Lad dejen stå i køleskab, i mindst 30 minutter,

Forvarm ovnen til 175º

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt dejen i små toppe vha. en ske på pladen.

Kokoskagerne bages midt i ovenen i cirka 10 minutter, og afkøles på en bagerist.

 

ID nummer: 116


Kokoskager

50 gram margarine

170 gram sukker

2 æg

200 gram kokosmel

2 spsk appelsinjuice

 


Kom eventuelt nogle mindre stykker, cirka 100 gram 70% mørkt chokolade med i dejen.


Tid og temperatur


175º i cirka 10 minutter


Sådan gør du:


Smelt margarinen i en lille gryde, og lad det køle af.

Pisk sukker og æg luftigt.

Tilsæt kokos, juice og den afkølede margarine.

Rør det godt sammen.

Lad dejen stå i køleskab, i mindst 30 minutter,

Forvarm ovnen til 175º

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt dejen i små toppe vha. en ske på pladen.

Kokoskagerne bages midt i ovenen i cirka 10 minutter, og afkøles på en bagerist.

 

ID nummer: 116