Opskrifter

Mazarinkage

Ingredienser


Dej:

500 g margarine

350 g sukker

4 æg

300 g hvedemel

2tsk. bagepulver

1½ dl vand

1½ tsk. mandelessens

 

Glasur:

250 g flormelis

4 spsk. kakao

Kogende vand

 


Tid og temperatur


30-40 minutter ved 180º i alm. ovn.


Sådan gør du:


Margarinen røres med sukkeret.

Æggende piskes i, et af gangen.

Hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes sammen med kogende vand og mandelessens.

Bages i bradepande ca. 23 X 33 cm i 30-40 minutter ved 180º i alm. ovn.

Glasur røres af flormelis og kakao, tilsæt lidt kogende vand, lidt af gangen.

 

ID nummer: 113


Mazarinkage

Dej:

500 g margarine

350 g sukker

4 æg

300 g hvedemel

2tsk. bagepulver

1½ dl vand

1½ tsk. mandelessens

 

Glasur:

250 g flormelis

4 spsk. kakao

Kogende vand

 


Tid og temperatur


30-40 minutter ved 180º i alm. ovn.


Sådan gør du:


Margarinen røres med sukkeret.

Æggende piskes i, et af gangen.

Hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes sammen med kogende vand og mandelessens.

Bages i bradepande ca. 23 X 33 cm i 30-40 minutter ved 180º i alm. ovn.

Glasur røres af flormelis og kakao, tilsæt lidt kogende vand, lidt af gangen.

 

ID nummer: 113