Opskrifter

Harvegrynskugler

Ingredienser


Cirka 15 stk-

 

400 g hvedemel (ca. 6,5 dl)
100 g sigtemel (ca. 2 dl)
100 g koldt smør
1⁄2 tsk. groft salt
1 spsk. sukker
2 dl lunken mælk
50 g gær
2 sammen piskede æg (str. m)
Pensling: Sammen pisket æg


Bagetid: Ca. 15 min. ved 200° 
Ristning: Ca. 7 min. ved 250°


Sådan gør du:


ID nummer: 11


Harvegrynskugler

Cirka 15 stk-

 

400 g hvedemel (ca. 6,5 dl)
100 g sigtemel (ca. 2 dl)
100 g koldt smør
1⁄2 tsk. groft salt
1 spsk. sukker
2 dl lunken mælk
50 g gær
2 sammen piskede æg (str. m)
Pensling: Sammen pisket æg


Bagetid: Ca. 15 min. ved 200° 
Ristning: Ca. 7 min. ved 250°


Sådan gør du:


ID nummer: 11