Opskrifter

Skidne æg

Ingredienser


4 smilende æg

20 g smør

2 spsk. mel

4 dl mælk

2 – 3 spsk.

Fiskesennep

Salt og peber

 

 


Servering :

Anret de halverede smilende æg enten i portioner på frokosttallerkener, eller i et halvdybt fad.

Hæld sovsen rundt om æggene, pynt evt. med karse og servér med godt, groft rugbrød.


Sådan gør du:


Smelt smørret, drys melet i, rør rundt, til det samler sig til en klump. Rør mælken i, forsigtigt, lidt efter lidt. Alle klumperne røres ud, inden der hældes mere mælk i. Når al mælken er hældt i, koges sovsen forsigtigt igennem, til den er tyk. Tag gryden af varmen og rør sennep i. Smag til med salt og peber.

ID nummer: 109


Skidne æg

4 smilende æg

20 g smør

2 spsk. mel

4 dl mælk

2 – 3 spsk.

Fiskesennep

Salt og peber

 

 


Servering :

Anret de halverede smilende æg enten i portioner på frokosttallerkener, eller i et halvdybt fad.

Hæld sovsen rundt om æggene, pynt evt. med karse og servér med godt, groft rugbrød.


Sådan gør du:


Smelt smørret, drys melet i, rør rundt, til det samler sig til en klump. Rør mælken i, forsigtigt, lidt efter lidt. Alle klumperne røres ud, inden der hældes mere mælk i. Når al mælken er hældt i, koges sovsen forsigtigt igennem, til den er tyk. Tag gryden af varmen og rør sennep i. Smag til med salt og peber.

ID nummer: 109