Opskrifter

Pølsehorn

Ingredienser


Dej til 22-24 pølsehorn

75 g flydende margarine 

1,5 dl vand

1 dl surmælksprodukt

2 tsk. honning

1-2 tsk. fint salt

25 g gær

100 g fuldkornshvedemel

300 g hvedemel

Fyld:

4 spsk. mayonnaise

1 tsk. sennep

8 stk. pølser

1 stk. æg til pensling

Birkes, sesamfrø eller nigellafrø til pynt

 


Sådan gør du:


Dejen hæver i 45 minutter og deles i to. Hvert stykke rulles til en rektangel på 15 cm gange 60 cm.


Skær hvert stykke dej i 11-12 trekanter. Bland sennep og mayonnaise i en skål. 
Del pølserne i tre dele.


Kom lidt mayonnaise på den brede ende af dejen. 
Læg en pølse på og rul trekanten sammen fra den brede ende.


Læg dejenden nedad på bradepanden. 
Lad hornene efterhæve 20-30 min. Sæt varmluftovnen på 190 grader.


Pensl hornene med æg og drys dem med nigellafrø. Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter.

ID nummer: 108


Pølsehorn

Dej til 22-24 pølsehorn

75 g flydende margarine 

1,5 dl vand

1 dl surmælksprodukt

2 tsk. honning

1-2 tsk. fint salt

25 g gær

100 g fuldkornshvedemel

300 g hvedemel

Fyld:

4 spsk. mayonnaise

1 tsk. sennep

8 stk. pølser

1 stk. æg til pensling

Birkes, sesamfrø eller nigellafrø til pynt

 


Sådan gør du:


Dejen hæver i 45 minutter og deles i to. Hvert stykke rulles til en rektangel på 15 cm gange 60 cm.


Skær hvert stykke dej i 11-12 trekanter. Bland sennep og mayonnaise i en skål. 
Del pølserne i tre dele.


Kom lidt mayonnaise på den brede ende af dejen. 
Læg en pølse på og rul trekanten sammen fra den brede ende.


Læg dejenden nedad på bradepanden. 
Lad hornene efterhæve 20-30 min. Sæt varmluftovnen på 190 grader.


Pensl hornene med æg og drys dem med nigellafrø. Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter.

ID nummer: 108