Opskrifter

Omelet med hakket oksekød

Ingredienser


5 æg

1 ½ dl mælk

Salt, peber

 

Fyld:

1 løg

250 g hakket oksekød

1 oksebouillonterning

1 dl vand

Salt, peber

 


Salat


Sådan gør du:


Løget hakkes fint og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, tilsæt bouillonterning samt vand og krydr med salt og peber. Bland æg, mælk, salt og peber i en skål, pisk ingredienserne sammen. Derefter blandes kødet i. 

 

Smelt lidt smør på en pande, brug en paletkniv til at løsne omeletten fra kanten. Steg den ved svag varme i nogle min., vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. 

 

Pynt omeletten med friske krydderurter, f.eks. frisk basilikum.

 

ID nummer: 105


Omelet med hakket oksekød

5 æg

1 ½ dl mælk

Salt, peber

 

Fyld:

1 løg

250 g hakket oksekød

1 oksebouillonterning

1 dl vand

Salt, peber

 


Salat


Sådan gør du:


Løget hakkes fint og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, tilsæt bouillonterning samt vand og krydr med salt og peber. Bland æg, mælk, salt og peber i en skål, pisk ingredienserne sammen. Derefter blandes kødet i. 

 

Smelt lidt smør på en pande, brug en paletkniv til at løsne omeletten fra kanten. Steg den ved svag varme i nogle min., vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. 

 

Pynt omeletten med friske krydderurter, f.eks. frisk basilikum.

 

ID nummer: 105