Opskrifter

Mørbradbøffer

Ingredienser


2 mellemstore svinemørbrader
1 dl hvedemel
Salt og peber
2-3 løg
50 g smør
Ca. 2 dl bouillon
1 dl piskefløde

Kulør
1 agurk
1 dl lagereddike
1 dl vand
4 spsk. Sukker eller honning
Salt
Groft kværnet peber blanding
1 bd. Dild 

 


Sådan gør du:


Skær agurken i tynde skiver
Rør lagereddike, vand og sukker sammen
Rør sukkeret til det er opløst
Smag lagen til med salt og peber og hæld den over agurkerne
Lad dem trække mindst 15 min. Og drys godt med dild

Afpuds mørbraden og skær dem i tykke skiver, ca. 4 cm og bank dem flade med hånden
Vend bøfferne i en blanding af mel, salt og peber
Brun halvdelen af smørret på en pande og rist løgene heri ved middel varme til de er møre og lysbrune
Læg løgene til side, kryder med salt, og hold dem varme
Brun mørbradbøfferne i resten af smørret, 1 min på hver side, skru ned for varmen og steg dem færdige 2 1/2 - 3 min på hver side, ved middel varme
Læg bøfferne til side, kom løgene ovenpå og hold det varmt
Kog panden af med bouillon og fløde og smag til med salt og peber
Juster evt. Farven med lidt kulør
Server saucen til bøfferne sammen med kartofler og agurkesalat

 

ID nummer: 104


Mørbradbøffer

2 mellemstore svinemørbrader
1 dl hvedemel
Salt og peber
2-3 løg
50 g smør
Ca. 2 dl bouillon
1 dl piskefløde

Kulør
1 agurk
1 dl lagereddike
1 dl vand
4 spsk. Sukker eller honning
Salt
Groft kværnet peber blanding
1 bd. Dild 

 


Sådan gør du:


Skær agurken i tynde skiver
Rør lagereddike, vand og sukker sammen
Rør sukkeret til det er opløst
Smag lagen til med salt og peber og hæld den over agurkerne
Lad dem trække mindst 15 min. Og drys godt med dild

Afpuds mørbraden og skær dem i tykke skiver, ca. 4 cm og bank dem flade med hånden
Vend bøfferne i en blanding af mel, salt og peber
Brun halvdelen af smørret på en pande og rist løgene heri ved middel varme til de er møre og lysbrune
Læg løgene til side, kryder med salt, og hold dem varme
Brun mørbradbøfferne i resten af smørret, 1 min på hver side, skru ned for varmen og steg dem færdige 2 1/2 - 3 min på hver side, ved middel varme
Læg bøfferne til side, kom løgene ovenpå og hold det varmt
Kog panden af med bouillon og fløde og smag til med salt og peber
Juster evt. Farven med lidt kulør
Server saucen til bøfferne sammen med kartofler og agurkesalat

 

ID nummer: 104