Opskrifter

Hakkebøf i barbecue flødesovs

Ingredienser


1000 gram hakket oksekød 

1 flaske Santa Maria barbeque sauce (470ml)

1/2 L piskefløde eller madlavningsfløde

ca. 1 dl mælk 

salt 

peber 

20g Maizena jævning

 


Tid og temperatur


Retten steger i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader. 

 


Sådan gør du:


Bøfferne formes og lægges i et ildfast fad. 

De krydres med salt og peber. 

Barbeque saucen blandes med fløden og mælken og det hældes over bøfferne. 

 

 

 

ID nummer: 100


Hakkebøf i barbecue flødesovs

1000 gram hakket oksekød 

1 flaske Santa Maria barbeque sauce (470ml)

1/2 L piskefløde eller madlavningsfløde

ca. 1 dl mælk 

salt 

peber 

20g Maizena jævning

 


Tid og temperatur


Retten steger i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader. 

 


Sådan gør du:


Bøfferne formes og lægges i et ildfast fad. 

De krydres med salt og peber. 

Barbeque saucen blandes med fløden og mælken og det hældes over bøfferne. 

 

 

 

ID nummer: 100